sobota 16. února 2019

Nastasya Savinna and Sam Weber - The Cursed Runaways

Vážení přátelé,
na konci října roku 2016 jsem začal na webových stránkách www.blogorgonopsid.blog.cz psát příběh Lovci kryptidů. Ten začal jako zdánlivě nevinné dobrodružství třech přátel, kteří se vydali na poloostrov Osa v Kostarice hledat zvláštního, vědou dosud nepopsaného živočicha - kryptida. Příběh se postupně rozvinul v celou ságu a v době, kdy píši tyto řádky, má již třetí sérii. Od prvního dobrodružství Lovců kryptidů už uplynula nějaká doba. Postavy se neustále vyvíjejí, stejně jako příběh samotný. Některé z postav již bojovaly o přežití, ocitly se na hraně svých možností, zatímco osud dalších byl nenávratně zpečetěn.

Lovci kryptidů je příběh, který nabízí tolik možností. Stále však přece jen pojednává o týmu zapálených dobrodruhů a hrdinů zároveň, jejichž život se jaksi točí kolem těch záhadných zvířat... Jelikož jde však o příběh tak rozsáhlý, je zde i mnoho prostoru pro další příběhy z jeho světa, které se nemusí nutně týkat kryptidů. Mohou se týkat jen samotných postav, jejichž životy byly mnohdy v příběhu jen z části odhaleny.

Nastasya Savinna and Sam Weber - The Cursed Runaways je první spin-off Lovců kryptidů, který jsem se rozhodl veřejně publikovat. Půjde o limitovanou sérii, tzn. nebude zde věčně. Příběh někde začne a pak zase někde skončí.

Právě dnes, 16. února 2019, jsem dopsal kapitolu Pierrova pomsta, jež byla (alespoň prozatím) jedinou kapitolou třetí série, ve které se objevil úhlavní nepřítel Pierra Leroye a vrah jeho sestry Sabine - Sam Weber. A právě tam, kde tato kapitola Lovců kryptidů skončila, začne můj spin-off, pojednávající pouze o dvou osobách, Samu Weberovi, který momentálně vystupuje pod falešným jménem Max Ilves, a jeho přítelkyni Nastasyii Savinně.

V kapitole Pierrova pomsta bylo zmíněno, že po událostech ve venezuelském městě Socopó hodlali Sam a Nastasya odjet "kamsi na západ". Na západ od Venezueli... Do Kolumbie.

A právě tam se s nimi setkáme v tomto příběhu. Doufám, že si jej užijete.

Rozhodně nepůjde o poslední spin-off ze světa Lovců kryptidů.

HAAS

Žádné komentáře:

Okomentovat